Embrossa’t!

Us presentem quatre experiències educatives conduïdes per Glòria Bordons i recollides pel grup “Poció. Poesia i Educació”. Aquestes experiències consten d’una part introductòria a la vida de Joan Brossa i al significat de la seva obra i d’una part pràctica en què els assistents realitzen diferents experiències poètiques inspirades en la creació del poeta.

  • Escuela de Arte “José María Cruz Novillo”, Conca:  Taller “Hacer poesía junto a Brossa”. Participants: estudiants de Belles Arts i professionals de l’art i la literatura. Professora: Glòria Bordons. 2008.
  • Centro Cultural España de Buenos Aires, Argentina: Taller de poesía experimental. Participants: estudiants i professionals de l’art, la literatura, la poesia i el teatre. Professors: Glòria Bordons, Juan Carlos Romero, Halima Tahan y Sergio González. 2006.
  • Centro Cultural Parque España de Rosario, Argentina: Taller “Hacer poesía junto a Brossa”. Participants: estudiants i professionals de l’art, la literatura, la poesia i el teatre. Professora: Glòria Bordons. 2006.

//

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s